~ Nukilan buad Muhammad Aqid ~


ASSALAMMUALAIKUM WBT
ececece ! ayat kat atas tuh , mcm sedih je . huhu . tak sedih pun , biasa je . bukan nukilan ape sangat . ni just mcm nasihat seorang kakak utk adik je . eceh ! mcm aku TUA sgat plak khan . oh , semestinya TIDAK ye . aku masih muda dan mantain muda . wekkk :p , klu jelez korang jgan ckp ape ape . senyap je ! 

oke , malas nak cakap banyak . seperti yang semua sedia maklum bahawasanyan pelajar SPM sedang menduduki peperiksaan mereka bermula pada 14 novemver sehingga bila tidak dapat dikenal pasti . haha , tak rajin plak nak amek taw khan . biar lha . soo , sama spt kawan aku yang nama die aku mention kat atas tuh , die pun nak amek exam gak tahun ni . rase mcm tak percaya plak khan , die dah nak SPM pun khan . 

hehehe , takde nak ckp ape pun . just nak wish u good luck and semoga dapat result yang cool . jangan lupe janji awak gn saia oke . nak dpt khan straight A khan . soo , do the best . 

ingat harapan family awak . dieorg harap khan yang terbaik dari awak . dan awak kena buktikan pada dieorg yang awak bole buad lagi bagus dari abag awak . setakat 4 5 6 A tu senang nak dpt . klu sy bole , awak mesti lagi bole dr saia khan . kalau awak usaha dan tumpukan perhatian awak pada pelajaran , saia yakin kejayaan pasti akan jadi milik awak ! lupekan seketika hal cintan cintun tu , masalah org buli awak tu ke , biar khan je semua tu jadi debu . jangan fikir khan sgat oke .

dan awak gak cakap kat saia awak nak jadi doktor khan ? klau tak silap saia lha awak ade ckp dlu , saia pun tak pasti . hehe . tak igt plak . ^_^  soo , kejar dan cube gapai impian tu . jangan biar khan cita cita awak tu berkecai mcm tu saja . cuba usaha sebaik yang bole . jadi khan result PMR awak yang dulu tu sebagai pembakar buat awak . tak khan awak nak ulang kesilapan masa PMR dulu khan . tak khan nak result yang sama . soo , fikir fikir khan lah yee . 

saia tak bole nak bantu awak . tapi mgkin saia bole doa khan kejayaan awak . tu je yg mugkin saia bole lakukan . jadi saia harap awak jangan sia khan banyak hati yang menaruh harapan tinggi utk melihat kejayaan awak . saia sendiri nak lihat kejayaan awak . mak awak , ayah awak , abang awak . syidah and adek awak tu saia tak igt name die , hehe dan yang penting awek awk pun nak tengok kejayaan awak taw ! 

utk awak : BUAD HABIS BAIK TAW . 

No comments :

Post a Comment